Posted in melayu, Novel

Cinta Atas Kertas

Kalau tgk tajuk macam lagu siti nurhaliza  plk, bukan cinta biasa : cintaku bukan diatas kertas……

Tapi hakikatnya ini adalah sebuah novel. Novel dr hasil sharifah abu salem. Ada gambar bawah ni 👇👇👇👇👇

Novel ni jalan cerita macam dlm drama tv. Konflik mmg merata2. Tp buat yg suka cerita complicated mmg sesuai. Bila baca geram betul dgn watak mia. Sanggup dier rampas jodoh kakak dier (geram mungkin sbb saya anak sulung kot)

Klimaks citer ni mmg sampai bila diorg accident. Baru mia tau langit tinggi atau rendah. Tapi sedar je mia dari koma terus berlaku perebutan kuasa. 

Ending ciput. Orang tu jumpa orang ni then happy ending. Tu jer. Simple sgt kan?

Bintang : ***1/5

Sesuai untuk: mereka yg suka cerita berbelit2, kekuargaan.

Extra comment: semua happy ending tetapi byk ayat ulang2 dan byk typo.

Dalam gambar buku tu ada GOJES yang untuk nampak awet muda meskipun jaga malam baca novel jer. Setakat ni Alhamdulillah menjadi dan mmg best. 

Berminat WhatsApp sy segera utk harga yg jimat 😘😘😘

Advertisements

Author:

Hi, I'm Syida. Hanya blogger biasa dan suka menulis isi hati di sini. Tulis apa yang saya suka dan mahu berkongsi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s