Posted in Stay cool, Story

Laughter is the best medicine 

Rasanya lama dah tak gelak happy lps tension serabut buat sales on9. 

Tp bila tgk picture ni rasa feeling happy gelak sakan tu dh dtg. Lain rasanya. Rasa mcm time bujang dulu.

Sales mmg happy kalau dpt close. Tp kalau x ada yg bertanya mmg sedu jer.   

Kalau ada lelaki mcm mirza dlm razia sultan tu wujud, mmg seronok jer. Hati sado. Memahami apa perempuan nak. 

Perempuan bkn memilih handsome, kaya, berpangkat atau kerja best. Cukuplah hanya faham, jd bahu utk disandar, menjadi pendengar setia dan tolong perempuan buat keputusan.

Hr ni sbnrnya terasa sgt berseorangan menghadapi hidup.

Advertisements

Author:

Hi, I'm Syida. Hanya blogger biasa dan suka menulis isi hati di sini. Blog yang ni mmg betul2 perasaan sendiri. suka follow lah. Macam2 ada tau. fb pun ada https://www.facebook.com/syidagojes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s