Posted in Note from me, Story

Deme Paham Ker?

Rasanya dah lama tak tulis post dalam bahasa omputeh. Tiba2 hr ni ada plk mat salleh mana yg like. Paham ker ape yang aku tulis ni?

Tapi tu tak kesah sangat. Cuma rasa berkorbar plk nk buat blog post in english. Tiber2 jer kan. 

Bila fikir balik nanti lah. Target nak pembaca dari malaysia atau yg faham bahasa melayu jer. Yg lain tu pakai ler translator yg ada. 

Buku novel omputeh pn aku x bc lagi😅

Advertisements

Author:

Hi, I'm Syida. Hanya blogger biasa dan suka menulis isi hati di sini. Blog yang ni mmg betul2 perasaan sendiri. suka follow lah. Macam2 ada tau. fb pun ada https://www.facebook.com/syidagojes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s