Posted in Uncategorized

Sejak ada promosi Qaseh, mmg kn berkepit jer dgn handpon.

Rindu buku. Terasa seperti dipanggil2 tambah2 buku novel yg sikit lagi untuk dihabiskan.

Bila kena benda yang tak sepatutnya. Tiba2 aku jadi a new me. Muka pun dh lain. Pandangan pun dah lain. 

Tapi masih minat buku dan masih duduk disini sbg tempat persembunyian untuk mengelak dari diintip orang yang dikenali.

Alhamdulillah semakin beransur pulih. Tapi masih takut untuk drive kereta. Tunggu betul2 baik sepenuhnya baru nak lasak sikit. Kalau bentan susah pulak.

Perasaan dendam itu hilang. Yg ada hanya maafkn. Sbb setiap diantara kita pasti akan melakukan kesalahan.

Apa benda lah merepek tgh malam ni. Tidur dulu. Ada benda best br nk story mory😘😘😘

Advertisements

Author:

Hi, I'm Syida. Hanya blogger biasa dan suka menulis isi hati di sini. Blog yang ni mmg betul2 perasaan sendiri. suka follow lah. Macam2 ada tau. fb pun ada https://www.facebook.com/syidagojes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s