Posted in Uncategorized

Pelik bebenor manusia skrg

Saat melihat komen dari rakan fb mengenai wedding anniversary, 1 komen terjah dalam fikiran.

Tanpa wish tapi terus bertanya mengenai baju kahwin.

Bukan berminat tetapi tukang jahitnya yg komen. Ayat seperti nak nama. Tapi tegasnya disini baju tu ditempah, saya bayar. Bukan disponsor yer. Jd tak perlu kot nk berbunyi psl tu.

Sebenarnya baju tu lari dari apa yg digambarkan. Agak terkejut jugak sbb beza sgt. Alasan hanya “x kan nak tiru sebijik” sedangkan perjanjian awal nak mcm yg lain.

Tp dah jahit nk buat mcm mn. Pakai jer lah. Tapi untuk tempah yg design diidamkan bukan dgn dia.

Bukan apa, aku geram orang yg selalu puji diri sendiri bagus, tp bila suruh buat kerja lain plk jd nyer.

So, end here. Makin difikir kita plk yg stress. Biar jer lah.

Janji ku x kacau hidup orang. 

Advertisements

Author:

Hi, I'm Syida. Hanya blogger biasa dan suka menulis isi hati di sini. Blog yang ni mmg betul2 perasaan sendiri. suka follow lah. Macam2 ada tau. fb pun ada https://www.facebook.com/syidagojes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s