Posted in GOJES, Kesihatan, Qaseh Gold, Wanita

Jom Senaman Tangan

Assalamualaikum sahabat GOJES. Nak share jap sumber makanan yang boleh membakar lemak.

Nak diet tapi tak tau nak makan apa? Takkan tak makan kot? Kan best makan banyak tapi kurus 😆

Jadi Syida letak 10 makanan untuk diamalkan bagi yang bercita-cita nak dapat berat ideal.

Semoga membantu 🌹🌹🌹

Nak mudah lagi? 

Cuba cik pinky lah. Nak berGojes WhatsApp #syida_0139828240 tau.

Syida pakai, syida amal, syida jual.

Free consultation 😉

Kalau rajin jom jenguk fb syida. Nak add pn dialu-alukan ☺☺☺https://www.facebook.com/syidagojes

Posted in Kesihatan, Note from me, Qaseh Gold

Nak Cepat Pandai

Assalamualaikum sahabat alam maya.

Memory bukan hanya penting untuk pelajar sahaja. Semua dari kita amat memerlukan memory yang kuat.

Faktor pemakanan juga boleh menyebabkan sama ada memory seseorang itu meningkat atau menurun.

Jom lihat makanan yang manakah membuat minda menjadi lemah.

Mula dari hari ini, kurangkan ya makanan tersebut 😉

Untuk minda yang lebih kuat, try lah IGE dari Qaseh Gold. Memang terasa perbezaan selepas pengambilan ☺☺☺

WhatsApp #syida_0139828240 

#ige #QasehGold 

Posted in Adinda, Kesihatan, Qaseh Gold, Wanita

Adakah Anda Orangnya?

Assalamualaikum sahabat. 

Kanser payudara adalah pembunuh terbesar wanita. Mesti risaukan bila dengar statement macam tu. 

Ibu saudara saya baru jer meninggal dalam tahun ini akibat kanser payudara. Setelah berjuang menghadapi penyakit yang memudarat akhirnya Allah bagi dia hilangkan kesakitan dengan kematian.

Semoga roh beliau ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan beramal soleh. AlFatihah.

Jom tengok siapa yang berisiko tinggi menghidapi kanser payudara.

Jadi mulakan kehidupan yang sihat untuk diri sendiri dan keluarga hari ini.

Pstt…supplement yang best saya pernah rasa Qaseh Gold Adinda lah. Banyak feedback boleh kecutkan ketumbuhan. Berminat WhatsApp saya 0139828240 segera.

Senyum ☺☺☺☺☺