Posted in GOJES, Kesihatan, Qaseh Gold, Wanita

Jom Senaman Tangan

Assalamualaikum sahabat GOJES. Nak share jap sumber makanan yang boleh membakar lemak.

Nak diet tapi tak tau nak makan apa? Takkan tak makan kot? Kan best makan banyak tapi kurus 😆

Jadi Syida letak 10 makanan untuk diamalkan bagi yang bercita-cita nak dapat berat ideal.

Semoga membantu 🌹🌹🌹

Nak mudah lagi? 

Cuba cik pinky lah. Nak berGojes WhatsApp #syida_0139828240 tau.

Syida pakai, syida amal, syida jual.

Free consultation 😉

Kalau rajin jom jenguk fb syida. Nak add pn dialu-alukan ☺☺☺https://www.facebook.com/syidagojes

Advertisements
Posted in Kesihatan, Note from me, Qaseh Gold

Nak Cepat Pandai

Assalamualaikum sahabat alam maya.

Memory bukan hanya penting untuk pelajar sahaja. Semua dari kita amat memerlukan memory yang kuat.

Faktor pemakanan juga boleh menyebabkan sama ada memory seseorang itu meningkat atau menurun.

Jom lihat makanan yang manakah membuat minda menjadi lemah.

Mula dari hari ini, kurangkan ya makanan tersebut 😉

Untuk minda yang lebih kuat, try lah IGE dari Qaseh Gold. Memang terasa perbezaan selepas pengambilan ☺☺☺

WhatsApp #syida_0139828240 

#ige #QasehGold 

Posted in Qaseh Gold

Rindu Pada Multimedia

Assalamualaikum dan hai semua.

Semalam (actually petang tadi) membuat gambar grafik untuk Qaseh fan page dalam Facebook. Idea yang sentiasa ada selepas mengedit Instagram untuk business.

Seronok sangat rasa walaupun bukan menggunakan photoshop mcm dulu. Segala tools yang ada teramat terhad. Bak kata pepatah, tak ada rotan akar oun jadilah. So, still go on. Leka sangat dgn design dan result agak puas hati walaupun letak mcm apa jer. Nak tgk hasil dier. Ada bawah ni.

Bila buat benda ni teringat sangat sewaktu buat grafik design time dip. Mula2 menyampah dgn bab multimedia tapi bila dah pegang satu benda kena buat sehabis baik. 

Tapi waktu assignment yang last tu mmg mencabar betul. Honestly kami punya mmg power dan kalah yang lain. Tapi disebabkan salah cara save, jd kena hantar lewat. Dari markah A jadi markah B. 

Time degree plk buat kad raya. Wahh… tiba2 idea htr kad raya untuk abang kapal tu. Tapi kalau berkawan dgn jenis orang yang x puas hati dgn hasil orang lain, sanggup mintak htr lewat sbb nk repair. Meluat plk bila fikir.

Kalau lah ada laptop/desktop yg power ram n grafik kad mesti dah byk gambar edit lawa2. 

Saya suka ambik gambar guna kamera simple jer. Pastu edit. Tu ler kerja time kt ofis dulu. Time x ada kerja buatlah design yg simple2. Dpt upah lagi.

Ok. Nak tidur dulu. Assalamualaikum 😘😘😘

Jangan lupa Senyum :):)😆

Posted in Adinda, Kesihatan, Qaseh Gold, Wanita

Adakah Anda Orangnya?

Assalamualaikum sahabat. 

Kanser payudara adalah pembunuh terbesar wanita. Mesti risaukan bila dengar statement macam tu. 

Ibu saudara saya baru jer meninggal dalam tahun ini akibat kanser payudara. Setelah berjuang menghadapi penyakit yang memudarat akhirnya Allah bagi dia hilangkan kesakitan dengan kematian.

Semoga roh beliau ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan beramal soleh. AlFatihah.

Jom tengok siapa yang berisiko tinggi menghidapi kanser payudara.

Jadi mulakan kehidupan yang sihat untuk diri sendiri dan keluarga hari ini.

Pstt…supplement yang best saya pernah rasa Qaseh Gold Adinda lah. Banyak feedback boleh kecutkan ketumbuhan. Berminat WhatsApp saya 0139828240 segera.

Senyum ☺☺☺☺☺